NORMES I FUNCIONAMENT

COM FUNCIONA EL TEU GIMNÁS

  •  Per gaudir de les instal·lacions, s’ha de fer prèviament la preinscripció per internet a www.mifcalella.com. Tot seguit per finalitzar la inscripció correctament s’ha de signar el document SEPA. El primer pagament s’ha de fer al centre amb targeta bancària o efectiu. Els futurs pagaments s’efectuaran a principi de cada mes a través del compte bancari. En el cas que el rebut sigui retornat pel teu banc, es penalitzarà amb 6 € de recàrrec, per les despeses de gestió.

  • L’abonat podrà canviar de modalitat d’abonament o donar-se de baixa del centre sempre que ho comuniqui per email a hola@mifcalella.com abans del dia 20 del mes en curs. En cap cas, es retornarà els diners pagats de les quotes pagades.

  • Per accedir al centre és necessari vestir amb roba esportiva i calçat tancat, prohibit xancles, sandàlies o similar. L’ús de la tovallola és obligatòria per qualsevol activitat. A causa de la situació viscuda per la Covid-19, el client haurà de respectar les distàncies de 1,5m i utilitzar mascareta. Per gaudir de les activitats dirigides l’abonat haurà de reservar 24 h abans, el mateix procediment serà per cancel·lar l’assistència a la classe.

  • El centre no es fa responsable de possibles accidents o lesions ocasionades pel mal ús de les instal·lacions o per realització d’activitats no supervisades pel nostre personal.

  • El centre disposa de taquilles d’ús diari, deixant-les sempre buides després de la seva utilització. No es fa responsable de la pèrdua d’objectes i efectes personals, es trobin o no a l’interior de les taquilles.

  •  L’abonat declara no patir cap patologia ni problema de salut que impedeixi la pràctica d’activitat física al centre.

  • El centre es reserva el dret d’admissió, així com donar de baixa a l’abonat en el cas de no complir les normes establertes,faci un mal ús del material, instal·lacions o conducta impròpia. El centre es reserva el dret de modificar els horaris d’activitats, d’obertura, tancament, dies festius i vacances quan ho consideri oportú.

MIFCALELLA et REGALA matrícula i permanència a 0 €, Oferim una quota de manteniment de 10 € al mes si l’abonat no pot venir al centre durant els mesos que siguin, d’aquesta manera es reservarà sempre la plaça. L’incompliment de la quota de manteniment, es penalitzarà amb un pagament de 60 € corresponents a la matrícula un cop torni l’abonat al centre abans de sis mesos.

L’equip de MIF